Cart 0

YOGAWEEKEND

18.-20. oktober 2019

UTSOLGT

Fotograf_Nicki_Twang_W3A9225.jpg
 

OM YOGAWEEKEND

Velkommen til årets store yogaeventyr i 2019! Denne helgen kan du utforske et mangfold av yogasjangere, ledet av noen av Norges beste yogalærere. Dette vil du ikke gå glipp av! Helgen passer deg uansett erfaring og energinivå.

Vestlia Resorts fantastiske fasiliteter og omgivelser gjør helgen komplett. Nyt det prisbelønte spaet, kjøkkenets spennende kulinariske opplevelser og den varme atmosfæren på hotellet.

Yogaweekend blir arrangert i oktober 2019, for fjerde gang, og er en av de beste og største yogaopplevelsene som finner sted i Norge i dag. Sjekk ut den spektakulære og innholdsrike timeplanen, og bli med du også!

Velkommen - vi gleder oss til å se deg!

Yogaweekend 2019 er utsolgt, send mail til mail@vestlia.no for å sette seg på venteliste.

Psst, påmelding for 2020 kommer snart!

 
Fotograf_Nicki_Twang_W3A9194.jpg
 
Let the beauty of what you love be what you do
— Rumi
 
Fotograf_Nicki_Twang_W3A9107.jpg
 

HVA ER YOGA?

Yoga er en fysisk og psykisk praksis som handler om å finne balanse mellom kropp og sinn, virkelighet og illusjon, rett og galt, viktig og uviktig.

Gjennom yoga blir vi bevisst på våre fysiske muligheter og begrensninger. Dette gir oss muligheten til og observere våre mentale mønstre, og vi lærer å kjenne våre styrker og svakheter. Først da klarer vi bedre å forstå konsekvensene av våre valg og handlinger. Yoga er altså en praksis som setter i gang prosessen i å bli den beste versjonen av seg selv, og å skape det livet du ønsker og leve.

Yoga kan bety å fjerne det som står i veien for nærvær – evnen til å oppleve "øyeblikket". Yoga er derfor ikke de fysiske øvelsene i seg selv, men øvelsene er et viktig verktøy vi kan benytte for å få kontakt med oss selv og sansene våre. Sansene kan bare erfares i øyeblikket, så når vi er oppmerksomt tilstede i kroppen, kommer vi “hjem” til oss selv.

I tillegg kommer effektene av de fysiske øvelsene; mer styrke, økt fleksibilitet, ro, stabilitet, balanse og måter å bruke kroppen på som også har effekt på de indre organene, hormonsystemet, nervesystemet og cellene våre. Mange av disse effektene har blitt godt dokumentert av forskning og, enda viktigere, erfart av millioner av yogautøvere verden over.

 
Fotograf_Nicki_Twang_W3A9157.jpg
Fotograf_Nicki_Twang_W3A9353.jpg
 
 
Yogaweekend for alle
— Annema Refsnes, deltaker
 
yoga3.jpg
 

Timer og PROGRAM

NB!! ALLEREDE MANGE påmeldte. Ikke vent for lenge. Når du har meldt deg på Yogaweekend 2019 får du en link på mail og sms til påmelding av timer ca 1 mnd FØR selve eventet. Dersom du ikke mottar denne, har du mest sannsynlig meldt på med feil e-post adresse eller telefonnummer. Dette rettes opp ved å sende en e-post til mail@vestlia.no

 
 
 
rr.png
Untitled-4.png
Untitled-5.png
image001 (9).png
last ned.png
Byoga_Logo_1000x514_2.png
yoga.jpg

YOGALÆRERE OG FOREDRAGSHOLDERE

Yogalærerne som blir med på Yogaweekend er håndplukket og er blant Norges beste og mest erfarne lærere.

På Vestlia får du sjansen til å prøve ut en rekke forskjellige yogasjangere – noen mer dynamiske og fysisk krevende, andre mer avspennende og restituerende med spirituelt fokus. Du kan bruke helgen til en personlig vandring på yogaens mangfoldige vei, ta forskjellige klasser, meditere i naturen eller på matta, samt høre spennende foredrag. Vi lover deg en opplevelse helt utenom det vanlig.

Fotograf_Nicki_Twang_W3A9657.jpg

Marthe Magerøy

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8732.jpg

CAMILLA GJØSTØL

CHRISTIAN ANDVIG

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8660.jpg

Jessica Winderl

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8631.jpg

Pernille Bønkan

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8564.jpg

Vibeke Klemetsen

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8580.jpg

Axel Haugland

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8485.jpg

Bjørn T. Jakobsen

Fotograf_Nicki_Twang_W3A3914.jpg

Astrid Salthaug

Fotograf_Nicki_Twang_W3A8525.jpg

KARINA E. KIBSGÅRD

spacer.jpg
spacer.jpg
 

Program for 2019.

2020 programmet kommer snart..

Alle som meldes på MÅ REGISTRERES MED EGET NAVN, MOBILNUMMER OG E-POST. I september 2019 sender vi ut link til påmelding av timer på SMS og e-post. Derfor er det viktig at alle melder inn seg med mail og telefonnummer.

Pris 3790 kr per person som inkluderer alt dette.

  • Overnatting på Vestlia Resort, Geilo. Bo i dobbeltrom, suite eller leilighet. Rommene må fylles opp i henhold til antall senger. Enkeltromstillegg er kr 800 for helgen.

  • Middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag, samt lunsj lørdag

  • Fri tilgang til alle yogatimer med Norges fremste instruktører, meditasjon, tur og annet på timeplanen (maks. antall per time).

  • Inspirerende foredrag

  • Gratis inngang til Eventyrbadet

  • Gratis inngang til treningsstudio

  • Stands og utstillere som kommer med masse goodies

  • Gratis parkering

  • Inngang til spa- og velværeavdelingen vil koste kr. 100 kr og inkluderer badekåpe og tøfler

 
 
 

Ønsker du å komme en dag før?

Kom torsdag 18. oktober, og nyt fjellet, spa og egentid. Prisen er kr 1295 pr. person med middag torsdag og frokost fredag morgen. Klikk på “ekstra dag” i påmeldingsskjemaet.

Når dere melder dere på må du legge inn navn, mobilnummer og mail på alle de du skal bo sammen med, og betale 1000 kr per person i depositum. Restbeløpet betaler du ved utsjekk søndag. Alle må bli registrert med sin egen kontaktinformasjon for å motta passord til påmelding av timer.

Trenger du ikke overnatting?

Prisen uten hotellopphold er 2190 kr. Da får du være med på alle timer. Mat kan kjøpes på hotellet. Meld deg på ved å trykke sende e-post til mail@vestlia.no.

Yogaweekend 2019 er UTSOLGT, for å være på venteliste send mail til mail@vestlia.no.

 
yoga2.jpg
untitled shoot-0017-Pano-Edit-2.jpg

VEStLIA RESORT

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter på hele 1000 kvm. Moderne konferanselokaler med Vestliahallen på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar og lounge, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort under Yogaweekend. Les mer om Vestlia Resort her